Ingredientai

Svogūnai 12 vnt.
Sviestas 2 šaukštai
Sūris 100 g
Sultinio milteliai 1 šaukštelis
Petražolės žiupsnelis
Porcijos: 6
Jei mėgstate svogūnus, šis patiekalas bus puikus garnyras prie mėsos ar žuvų patiekalų. Patroškinti orkaitėje svogūnai netenka įprasto aitrumo – tampa šiek tiek saldūs.

Gaminimo eiga

Svogūnus nulupkite ir nepjaustytus pakaitinkite svieste (apie 2–3 minutes).

Supilkite grietinėlę, suberkite prieskonius ir kelias minutes patroškinkite, tada sudėkite susmulkintas petražoles.

Mišinį supilkite į sviestu išteptą kepimo formą ir apibarstykite tarkuotu sūriu.

Kepkite 200 ºC temperatūros orkaitėje 15–20 minučių.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai