Ingredientai
Mažo kopūsto
1 vnt.
Svogūno
1 vnt.
Česnako
2 skiltelės
Morkų
2 vnt.
Bulvių
4 vnt.
Konservuotų pupelių
1 puodelis
Alyvuogių aliejaus
3 v. š.
Gaminimo eiga
1. Visas daržoves susmulkinkite norimo dydžio gabalėliais, kopūstą galite sutarkuoti. Puode įkaitinkite alyvuogių aliejų, sudėkite smulkintą svogūną, įspauskite česnaką ir pakepinkite 5 minutes.
2. Tuomet suberkite konservuotas pupeles, morkų gabalėlius ir supilkite vištienos sultinį.
3. Praėjus 10 minučių, sudėkite susmulkintas bulves bei kopūstą. Viską pagardinkite pipirais, druska ir aitriosiomis paprikomis – jie suteiks puikų aromatą bei skonį.
Receptu dalijasi IKI.