Ingredientai

mažo kopūsto 1 vnt.
svogūno 1 vnt.
česnako 2 skiltelės
morkų 2 vnt.
bulvių 4 vnt.
konservuotų pupelių 1 puodelis
vištienos sultinio 1 l
šviežių petražolių lapelių 5 g
maltų aitriųjų paprikų žiupsnelis
druskos, pipirų žiupsnelis
alyvuogių aliejaus 3 v. š.

Gaminimo eiga

1. Visas daržoves susmulkinkite norimo dydžio gabalėliais, kopūstą galite sutarkuoti. Puode įkaitinkite alyvuogių aliejų, sudėkite smulkintą svogūną, įspauskite česnaką ir pakepinkite 5 minutes.

2. Tuomet suberkite konservuotas pupeles, morkų gabalėlius ir supilkite vištienos sultinį.

3. Praėjus 10 minučių, sudėkite susmulkintas bulves bei kopūstą. Viską pagardinkite pipirais, druska ir aitriosiomis paprikomis – jie suteiks puikų aromatą bei skonį.

4. Sriubą patiekite papuošę smulkintais petražolių lapeliais. Skanaus!

Receptu dalijasi IKI.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai