Ingredientai
mažo kopūsto
1
vnt.
svogūno
1
vnt.
česnako
2
skiltelės
morkų
2
vnt.
bulvių
4
vnt.
konservuotų pupelių
1
puodelis
vištienos sultinio
1
l
šviežių petražolių lapelių
5
g
maltų aitriųjų paprikų
žiupsnelis
druskos, pipirų
žiupsnelis
alyvuogių aliejaus
3
v. š.
Gaminimo eiga
1. Visas daržoves susmulkinkite norimo dydžio gabalėliais, kopūstą galite sutarkuoti. Puode įkaitinkite alyvuogių aliejų, sudėkite smulkintą svogūną, įspauskite česnaką ir pakepinkite 5 minutes.
2. Tuomet suberkite konservuotas pupeles, morkų gabalėlius ir supilkite vištienos sultinį.
3. Praėjus 10 minučių, sudėkite susmulkintas bulves bei kopūstą. Viską pagardinkite pipirais, druska ir aitriosiomis paprikomis – jie suteiks puikų aromatą bei skonį.
Receptu dalijasi IKI.
Atsiliepimai