Ingredientai

Trumpavaisiai agurkai 1 kg
Česnakas 3 skiltelės
Krapai 2 vnt.
Serbbentų lapai 1 sauja
Virintas atvėsintas vanduo
Druska pagal skonį
Porcijos: 5

Gaminimo eiga

1. Agurkus, krapus ir lapus nuplauname, česnako skilteles nulupame ir supjaustome į 2-3 dalis.

2. Į maždaug 3 litrų indą arba stiklainį dedame dalį krapų, serbentų ir vyšnių lapų, česnako, pridedame agurkų ir viršuje sudedame likusius krapus, serbentų ir vyšnių lapus, česnaką.

3. Į vandenį dedame druską (1 litrui vandens - 2 nubraukti šaukštai druskos), gerai išmaišome ir supilame į indą. Paslegiame lėkštele, kad agurkai būtų sūryme.

4. Indą su raugintais agurkais parai paliekame kambario temperatūroje, vėliau dedame į šaldytuvą.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai