Sviestinis moliūgas nelabai tinka skaptavimui, bet užtat puikiai panaudosite gamindami patiekalus. Vieno jų receptu ir dalijamės - sviestinio moliūgo ir juodųjų pupelių troškinio.

Gaminimo eiga

1. MANTINGA prancūzišką batoną su česnakinio sviesto įdaru kepkite orkaitėje 200 °C temp. apie 10–12 min.

2. Moliūgą supjaustykite stambiais kvadratėliais ir dėkite kepti į įkaitintą keptuvę su aliejumi iš visų pusių, kol apskrus.

3. Česnaką ir imbierą supjaustykite plonais griežinėliais, dėkite kepti kartu su moliūgu. Taip pat sudėkite juodąsias pupeles ir pilkite grietinėlę, dėkite „curry“ pastą ir išmaišykite.

4. Šie tiek patroškinus, sudėkite brokolių galvutes, pjaustytas kalendras, viską gerai išmaišykite ir troškinkite 8–9 min.

5. Patiekite sviestinio moliūgo troškinį su pjaustytu prancūzišku batonu.

Skanaus!

Recepto kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai