Ingredientai

Miltai 400 g
Cukrus 250 g
Pienas 100 ml
Porcijos: 12
Už receptą dėkojame skaitytojai Kristinai.

Gaminimo eiga

1. Kiaušinius išplakite su cukrumi.

2. Įdėkite kambario temperatūros sviestą ir dar karta gerai išplakite.

3. Supilkite pieną ir išplakite.

4. Po truputį suberkite miltus ir gerai maišykite, kol tešla taps vientisa.

5. Vaflinę gerai įkaitinkite ir truputį sutepkite aliejumi.

6. Po porą šaukštų tešlos dėkite į vidurį ir kepkite kol gražiai paruduos (apie 2 minutes).

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Traškūs vafliai
Lengvai paruošiamas
50 min.

Traškūs vafliai

Sūrio vafliai
Lengvai paruošiamas
50 min.

Sūrio vafliai

Greitai paruošiamos salotos
Lengvai paruošiamas
15 min.

Greitai paruošiamos salotos

Užkandis su tunu
Lengvai paruošiamas
15 min.

Užkandis su tunu

Sušildanti sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sušildanti sriuba