Porcijos: 6
Sviestiniai sausainiai tuo ir žavūs, kad iš pažiūros – paprastučiai, tačiau skonis – užburiantis. Trapūs ir kone tirpstantys burnoje. Iškepusius sviestinius sausainius dar kelias minutes palaikykite ištrauktoje skardoje, o paskui perkelkite ant grotelių – kad atvėstų.

Gaminimo eiga

* Sviestą su cukraus pudra išsukite iki baltumo.

* Paskui, sudėjus kiaušinius ir miltus, užminkykite tešlą.

* Suberkite mažus šokolado gabaliukus ir gerai išmaišykite.

* Tešlą iškočiokite 3-4 mm storio lakštus. Maža stikline arba apskrita formele išpjaukite nedidelius paplotėlius.

* Jei norite didenio trapumo, prieš kepant dar palaikykite šaldytuve.

* Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai