Ingredientai

Miltai 340 g
Cukrus 100 g
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Vanduo 60 ml
Cukrus 100 g
Cinamonas 1.5 šaukštelio
Kardamonas 0.5 šaukštelio
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

1. Sviestą išsukite su cukrumi.

2. Įmuškite kiaušinius, supilkite vandenį, suberkite kepimo miltelius. Gerai išplakite.

3. Po truputį suberkite miltus ir išminkykite tešlą.

4. Tešlą padalinkite į dvi dalis: vieną didesnę ir mažesnę.

5. Didesnę iškočiokite (apie 7 mm storio) ir ištieskite kepimo formą. Subadykite šakute.

6. Kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 12 minučių.

7. Obuolius nulupkite supjaustykite ir sumaišykite su cukrumi, cinamonu, kardamonu ir džiovintomis spanguolėmis.

8. Įdarą sudėkite į pravėsusį tešlos krepšelį.

9. Iškočiokite mažesnį gabaliuką tešlos. Išpjaukite juosteles ir supinkite ant pyrago viršaus. Išspauskite žvaigždutes ir sudėkite ant pyrago viršaus.

10. Aptepkite kiaušinio plakiniu.

11. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Panettone pyragas
Lengvai paruošiamas
2 val.

Panettone pyragas