Ingredientai
Miltai
250
g
Cukrus
200
g
Sviestas
200
g
Kiaušiniai
5
vnt.
Džiovinti vaisiai
300
g
Riešutai (kapoti)
2
šaukštai
Kepimo milteliai
1
šaukštelis
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Baltymus išplakite iki tirštų putų. Kiaušinių trynius išsukite su cukrumi.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir suberkite į kiaušinių trynius.
Supilkite ištirpintą sviestą ir gerai išmaišykite.
Suberkite mirkytus džiovintus vaisius ir kapotus riešutus. Gerai išmaišykite.
Sudėkite išplaktus baltymus ir išmaišykite.
Tešlą supilkite į sviestu išteptą kepimo formą ir kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes.
Atsiliepimai