Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Lašinius smulkiai supjaustykite ir apkepkite su smulkiai pjaustytais svogūnais.

2. Supilkite į tarkius ir gerai išmaišykite.

3. Į mėsą įmuškite vieną kiaušinį, sudėkite maltus džiūvėsius sumaišytus su pienu, pagardinkite druska, pipirais ir viską gerai suminkykite.

4. Į grybus įmuškite vieną kiaušinį, pagardinkite druska, pipirais ir gerai išmaišykite.

5. Iš vištienos darykite rutuliukus, į kiekvieno vidų įdėkite po gabaliuką sviesto ir šaukštelį paruoštų grybų.

6. Rutuliukus sudėkite į paruoštą sradą ir užpilkite tarkiais.

7. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą laiko.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Stintos su traškučiais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Stintos su traškučiais

Cepelinai su varške ir mėtomis
Reikia pasistengti
1 val.

Cepelinai su varške ir mėtomis

Makaronai su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
45 min.

Makaronai su daržovėmis

Grikių apkepas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Grikių apkepas

Aukštaitiški virtiniai
Reikia pasistengti
1 val.

Aukštaitiški virtiniai

Žirnių košė su šonine
Lengvai paruošiamas
2 val.

Žirnių košė su šonine

Šalta agurkų ir jogurto sriuba
Lengvai paruošiamas
20 min.

Šalta agurkų ir jogurto sriuba

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai