Ingredientai

Bulvių tarkiai 1 l
Vištienos faršas 0.5 l
Kiaušiniai 2 vnt.
Džiovinti grybai 1 stiklinė
Rūkyti lašiniai 100 g
Sviestas 50 g
Svogūnai 2 vnt.
Malti džiūvėsėliai 2 šaukštai
Pienas 1 šaukštas
Pipirai pagal skonį
Druska pagal skonį
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

lašinius smulkiai supjaustykite ir apkepkite su smulkiai pjaustytais svogūnais.

Supilkite į tarkius ir gerai išmaišykite.

Į mėsą įmuškite vieną kiaušinį, sudėkite maltus džiūvėsius sumaišytus su pienu, pagardinkite druska, pipirais ir viską gerai suminkykite.

Į grybus įmuškite vieną kiaušinį, pagardinkite druska, pipirais ir gerai išmaišykite.

Iš vištienos darykite rutuliukus, į kiekvieno vidų įdėkite po gabaliuką sviesto ir šaukštelį paruoštų grybų.

Rutuliukus sudėkite į paruoštą sradą ir užpilkite tarkiais.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą laiko.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla