Ingredientai

Medus 6 šaukštai
Sojos padažas 4 šaukštai
Česnakai 3 skiltelės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Nuplautus ir nusausintus šonkauliukus supjaustykite nedideliais gabalėliais.

2. Apibarstykite druska, pipirais ir Provanso žolelių prieskoniai.

3. Sudėkite į kepimo skardą ištiestą kepimo popieriumi.

4. Kepkite 30 minučių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

5. Išspaustas česnako skilteles sumaišykite su džiovinto imbiero milteliais, medumi ir sojų padažu.

6. Mišiniu gausiai aptepkite šonkauliukus ir dar kepkite 15 minučių.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai