Ingredientai

Pupelės 0.5 stiklinės
Žirniai 0.5 stiklinės
Perlinės kruopos 0.5 stiklinės
Bulvės 3 vnt.
Daržovių sultinys 1 šaukštelis
Pipirai pagal skonį
Druska pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Pupeles, žirnius ir perlines kruopas užpilkite karštu vandeniu ir palikite per naktį išbrinkti.

2. Į puodą supilkite 1,5 litro vandens, suberkite kruopas, žirnius ir pupeles, sudėkite gabaliukais supjaustytą ir aliejuje apkeptą kiaulieną.

3. Virkite 20 minučių ir suberkite pjaustytas bulves. Įmeskite lauro lapų, suberkite prieskonius.

4. Virkite ant mažos ugnies apie 30-40 minučių.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Žuvienė su lašiša
Lengvai paruošiamas
30 min.

Žuvienė su lašiša

Ramenas su antiena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Ramenas su antiena

Tailandietiška Tom Yum sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Tailandietiška Tom Yum sriuba