Ingredientai

Obuoliai 1 vnt.
Cukrus 4 šaukštai
Aliejus 1 šaukštas
Čiobreliai 1 šakelė
Rozmarinai 1 šakelė
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Anties krūtinėlę perpjaukite į dvi dalis, įpjaukite toje pusėje, kur riebalai ir sausoje keptuvėje ant vidutinio kaitrumo liepsnos iškaitinkite kiek įmanoma daugiau riebalų.

2. Obuolį perpjaukite perpus, išimkite sėkleles, kiekvieną pusę supjaustykite į aštuonias skilteles. Sudėkite skilteles į sviestu išteptą skardą, apibarstykite cukrumi, apšlakstykite aliejumi ir šiek tiek apibarstykite šviežiai maltais pipirais. Šalia įdėkite anties krūtinėlę. 200 laipsnių kaitrumo orkaitėje kepkite 10 min. Abi anties krūtinėlės puses perpjaukite į 8 dalis.

3. Padažui sumaišykite puode visus komponentus, išskyrus grietinėlę, ir išgarinkite 50 proc. skysčio. Perkoškite padažą per sietelį, toliau kaitinkite ant silpnos ugnies. Pamaišydami po truputį supilkite grietinėlę. Nukelkite puodą nuo viryklės, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Avinžirnių kepsneliai su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
45 min.

Avinžirnių kepsneliai su daržovėmis

Antienos krūtinėlė su vyšnių salotomis
Lengvai paruošiamas
30 min.

Antienos krūtinėlė su vyšnių salotomis

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta