Ingredientai

Silkės 2 vnt.
Svogūnai 2 vnt.
Malti džiūvėsėliai 2 šaukštai
Juodieji malti pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Silkes išmirkykite, nulupkite ir išimkite kaulus.

Silkių filė supjaustykite vidutinio dydžio gabaliukais.

Apvoliokite maltuose džiūvėsėliuose ir apkepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Išimkite iš atidėkite į šalį.

Svogūnus supjaustykite griežinėliais ir apkepkite aliejuje, kol gražiai pagels. Pagardinkite pipirais.

Į silkinę sudėkite svogūnus, ant viršaus silkių gabaliukus.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla