Ingredientai

Aviena arba ėriena 100 g
Mirkytos pupelės 80 g
Mirkyti žirniai su luobele 80 g
Porcijos: 1

Gaminimo eiga

1. Pupeles ir žirnius per naktį išmirkyti.

2. Į puodą įpilti 5 g aliejaus, įmesti smulkiai supjaustytus svogūnus ir pakepinti, kad svogūnai suminkštėtų.

3. Tada suberti išmirkytas pupeles, žirnius, lauro lapelį ir pipirus, užpilti 100 g vandens, uždengti dangtį ir troškinti tol, kol suminkštės pupelės.

4. Po to sudėti gabalais supjaustytas nuskustas bulves, griežinėliais supjaustytas morkas ir troškinti, kol suminkštės bulvės ir morkos, pagardinti druska ir išmaišyti.

5. Avieną supjaustyti mažesniais gabaliukais, ištroškinti aliejuje, sudėti į šiupinį ir viską gerai išmaišyti.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Venckų šiupinys su riebia kiauliena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Venckų šiupinys su riebia kiauliena

Svencelės avienos šiupinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Svencelės avienos šiupinys

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“