Ingredientai
Vištienos filė
400
g
Vanduo
1.5
stiklinės
Porai
1
vnt.
Morkos
3
vnt.
Paprikos
1
vnt.
Konservuoti ananasai
200
g
Salierų stiebai
2
vnt.
Alyvuogių aliejus
2
šaukštai
Pipirai citrininiai
žiupsnelis
Petražolės
žiupsnelis
Porcijos: 4
Ananasas suteikia vištienos troškiniui saldumo.
Gaminimo eiga
Nulupkite ir supjaustykite morkas. Susmulkinkite papriką, salierų kotus ir porą. Ant puodo dugno aliejuje 5 minutes pakepinkite morkas, sudėkite paprikos juosteles, porą ir salierų kotus.
Maišydami pakepinkite dar 5 minutes. Užpilkite vandens ir uždengę patroškinkite, kol morkos suminkštės. Tuo metu aliejuje pakepinkite vištienos juosteles. Jas kartu su abrikosais ir ananasais sukrėskite į puodą.
Patroškinkite, pagardinkite ir įberkite šviežių smulkintų petražolių. Patiekite su karštais virtais ryžiais.
Atsiliepimai