Ingredientai

Smulkinti pomidorai savo sultyse (be odelių) 1 indelis
Trinti pomidorai 400 g
Saldžioji raudona paprika 2 vnt.
Malta jautiena 450 g
Kukurūzai 1 indelis
Raudonosios pupelės 1 indelis
Maži svogūnai 2 vnt.
Grietinėlė 12% rieb. 200 ml
Mažas aitrusis pipiras 1 vnt.
Druska pagal skonį
Juodieji pipirai pagal skonį
Maltas česnakas pagal skonį
Aliejus kepimui 1 a. š.
Porcijos: 6
Receptu dalijasi Instagram paskyros Maistas sielai autorė Rugilė.

Gaminimo eiga

1. Supjaustome svogūną, apkepiname gerai įkaitintoje keptuvėje su aliejumi, dedame jautieną. Beriame druskos, pipirų, česnako.

2. Į puodą supilame trintus pomidorus, smulkintus pomidorus, supjaustytas paprikas bei grietinėlę ir verdame ~20min.

3. Aitriąją papriką perpjauname ir išskopiame sėklytes, pačią ją supjaustome ir beriame į puodą.

4. Į puodą suberiame iškeptą mėsą ir viską gerai sutriname. Suberiame kukurūzus bei pupeles (pupeles prieš tai perplauname vandeniu). Bei dar paverdame apie 15-20min. Pagardinimui tinka kietasis sūris.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai