Ingredientai

Avižiniai dribsniai 2.5 stiklinės
Kokoso drožlės 0.5 stiklinės
Saulėgrąžos 0.3 stiklinės
Druska žiupsnelis
Medus 0.8 stiklinės
Kokoso aliejus 0.2 stiklinės
Vanilės ekstraktas 1 šaukštelis

Gaminimo eiga

1. Dideliame dubenyje sumaišykite avižinius dribsnius, kokoso drožles, šokolado drožles, saulėgrąžų sėklas, sėmenis ir druską.

2. Kitame dubenyje sumaišykite žemės riešutų sviestą, medų, pašildytą kokoso aliejų ir vanilę.

3. Sumaišykite masę su žemės riešutų sviestu ir avižinių dribsnių masę.

4. Gautą tešlą sukrėskite ant maistinės plėvelės, gerai suspausdami formuokite dešrą, suvyniokite ir padėkite kelioms valandoms į šaldytuvą (arba šaldiklį).

5. Kai masė sustings, išimkite ir pjaustykite riekelėms.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Antienos krūtinėlė su vyšnių salotomis
Lengvai paruošiamas
30 min.

Antienos krūtinėlė su vyšnių salotomis

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta