Ingredientai

Avižiniai dribsniai 2.5 stiklinės
Kokoso drožlės 0.5 stiklinės
Saulėgrąžos 0.3 stiklinės
Druska žiupsnelis
Medus 0.8 stiklinės
Kokoso aliejus 0.2 stiklinės
Vanilės ekstraktas 1 šaukštelis

Gaminimo eiga

1. Dideliame dubenyje sumaišykite avižinius dribsnius, kokoso drožles, šokolado drožles, saulėgrąžų sėklas, sėmenis ir druską.

2. Kitame dubenyje sumaišykite žemės riešutų sviestą, medų, pašildytą kokoso aliejų ir vanilę.

3. Sumaišykite masę su žemės riešutų sviestu ir avižinių dribsnių masę.

4. Gautą tešlą sukrėskite ant maistinės plėvelės, gerai suspausdami formuokite dešrą, suvyniokite ir padėkite kelioms valandoms į šaldytuvą (arba šaldiklį).

5. Kai masė sustings, išimkite ir pjaustykite riekelėms.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai