Ingredientai

Avižiniai dribsniai 2.5 stiklinės
Kokoso drožlės 0.5 stiklinės
Saulėgrąžos stiklinė
Linų sėmenys malti 2 šaukštai
Druska žiupsnelis
Žemės riešutų sviestas stiklinė
Medus stiklinė
Šokolado drožlės 100 g
Kokoso aliejus stiklinė
Vanilės ekstraktas 1 šaukštelis

Gaminimo eiga

Dideliame dubenyje sumaišykite avižinius dribsnius, kokoso drožles, šokolado drožles, saulėgrąžų sėklas, sėmenis ir druską.

Kitame dubenyje sumaišykite žemės riešutų sviestą, medų, pašildytą kokoso aliejų ir vanilę.

Sumaišykite masę su žemės riešutų sviestu ir avižinių dribsnių masę.

Gautą tešlą sukrėskite ant maistinės plėvelės, gerai suspausdami formuokite dešrą, suvyniokite ir padėkite kelioms valandoms į šaldytuvą (arba šaldiklį).

Kai masė sustings, išimkite ir pjaustykite riekelėms.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai