Ingredientai

Vištienos filė 2 vnt.
Raudonieji svogūnai 1 vnt.
Špinatai 2 g
Pomidorai 4 vnt.
Agurkai 4 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Alyvuogių aliejus 3 šaukštai
Garstyčios 1 šaukštelis
Medus 1 šaukštas
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Vištienos filė įtrinkite druska ir pipirais.

Perpjaukite į kelias dalis ir kepkite 30 minutes iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Kol vištiena kepa, nuplaukite ir, jei reikia, suplėšykite špinatus, plonais griežinėliais supjaustykite raudonąjį svogūną, agurkus, mažais gabaliukais supjaustykite pomidorus.

Garstyčias sumaišykite su medumi ir alyvuogių aliejumi.

Iškepusią vištieną pasmulkinkite, sumaišykite su daržovėmis ir apšlakstykite padažu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba