Ingredientai

pekininio kopūsto 1 vnt.
skardinės konservuotų žirnelių 1 vnt.
vyšninių pomidoriukų 15 vnt.
pakelio pievagrybių 1 vnt.
avokado 1 vnt.
svogūno laiškų saujos
kelių šaukštų saulėgrąžų grietinės
pipirų
druskos
Šios salotos su pievagrybiais puikiai tiks ir pietums, ir šventiniam stalui. Lengvai pagaminama ir skanu.

Gaminimo eiga

1. Supjaustykite pievagrybius ir apkepkite keptuvėje be riebalų.
2. Supjaustykite kopūstą, pomidoriukus, avokadą, svogūnų laiškus.
3. Sudėkite visus ingredientus į didelį dubenį ir išmaišykite.

Skanaus!

Salotos su pievagrybiais

Receptu dalijasi tinklaraštis Vegan Pipiras.

Projektas „Tapk auGalingas“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Makaronai su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
45 min.

Makaronai su daržovėmis

Grikių apkepas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Grikių apkepas

Aukštaitiški virtiniai
Reikia pasistengti
1 val.

Aukštaitiški virtiniai

Žirnių košė su šonine
Lengvai paruošiamas
2 val.

Žirnių košė su šonine

Šalta agurkų ir jogurto sriuba
Lengvai paruošiamas
20 min.

Šalta agurkų ir jogurto sriuba

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai