Ingredientai
Burokėliai žali
1
vnt.
Agurkai
1
vnt.
Svogūnų laiškai
sauja
Rūgpienis
1
l
Krapai
sauja
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Citrinų sultys
2
šaukštai
Burokėlių šiems šaltibarščiams nereikia virti, o tai daug sveikiau, nes išlieka daugiau vertingų maistinių medžiagų ir vitaminų.
Gaminimo eiga
Žalią jauną burokėlį nulupkite ir sutarkuokite. Užpilkite citrinos sultimis, pabarstykite druska ir pipirais. Sumaišykite ir valandai padėkite šaltai.
Agurką sutarkuokite, svogūnų laiškus ir krapus smulkiai supjaustykite.
Visus produktus sumaišykite su rūgpieniu, jeigu reikia, įpilkite truputį vandens.
Atsiliepimai