Ingredientai

Kiaušinių tryniai 2 vnt.
Česnakai 4 skiltelės
Garstyčios 1 šaukštelis
Alyvuogių aliejus 200 ml
Bazilikai pagal skonį
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį

Gaminimo eiga

Į smulkintuvą sudedame visus produktus, išskyrus aliejų.

Jei kiaušinio tryniai nėra kambario temperatūros (tai labai svarbu), galima įpilti 10-20 ml šilto vandens, kad jie sušiltų ir tada viską išplakame kol masė pasidaro vientisa.

Po truputį, plona srovele pilame aliejų ir toliau plakame, kol masė pasidarys tinkamos majonezo konsistencijos ir pabals. (majonezas nebus visai baltas, bet matysit, kaip keičiasi spalva).

Išplakus sudedame į stiklainėlį ir laikome šaldytuve iki trijų dienų.

sulieknek.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba