Ingredientai
Miltai
250
g
Sviestas
200
g
Kiaušinių tryniai
2
vnt.
Druska
žiupsnelis
Rikotos sūris
400
g
Grietinėlė
200
ml
Grietinė
3
šaukštai
Špinatai
3
saujos
Druska
pagal skonį
Kiaušinių baltymai
2
vnt.
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Produktus, skirtus tešlai, sumaišykite ir užminkykite tešlą. Gerai išminkius suvyniokite į maistinę plėvelę ir dėkite valandai į šaldytuvą.
Rikotos sūrį išsukite su prieskoniais, grietine ir smulkiai supjaustytais špinatais.
Iki standžių putų išplakite grietinėlę ir kiaušinių baltymus. Atsargiai sumaišykite su rikota.
Šaltą tešlą plonai iškočiokite ir ištieskite kepimo formos dugną ir kraštus.
Supilkite įdarą.
Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes.
Atsiliepimai