Ingredientai

Miltai 250 g
Druska žiupsnelis
Grietinė 3 šaukštai
Špinatai 3 saujos
Druska pagal skonį
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Produktus, skirtus tešlai, sumaišykite ir užminkykite tešlą. Gerai išminkius suvyniokite į maistinę plėvelę ir dėkite valandai į šaldytuvą.

Rikotos sūrį išsukite su prieskoniais, grietine ir smulkiai supjaustytais špinatais.

Iki standžių putų išplakite grietinėlę ir kiaušinių baltymus. Atsargiai sumaišykite su rikota.

Šaltą tešlą plonai iškočiokite ir ištieskite kepimo formos dugną ir kraštus.

Supilkite įdarą.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai