Ingredientai

Miltai 250 g
Druska žiupsnelis
Grietinė 3 šaukštai
Špinatai 3 saujos
Druska pagal skonį
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Produktus, skirtus tešlai, sumaišykite ir užminkykite tešlą. Gerai išminkius suvyniokite į maistinę plėvelę ir dėkite valandai į šaldytuvą.

Rikotos sūrį išsukite su prieskoniais, grietine ir smulkiai supjaustytais špinatais.

Iki standžių putų išplakite grietinėlę ir kiaušinių baltymus. Atsargiai sumaišykite su rikota.

Šaltą tešlą plonai iškočiokite ir ištieskite kepimo formos dugną ir kraštus.

Supilkite įdarą.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta

Lazanija su varške
Reikia pasistengti
1 val.

Lazanija su varške

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais