Ingredientai

Miltai 5 šaukštai
Špinatai 2 saujos
Druska pagal skonį
Česnakai 1 skiltelė
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Špinatus smulkiai supjaustykite.

Fetos sūrį sutarkuokite ar pertrinkite per tinklelį.

Cukinijas sutarkuokite smulkia burokine tarka (jei žievė kietesnė, prieš tai nulupkite ir išimkite sėklas).

Apibarstykite druska ir palikite kelioms minutėms. Nusunkite atsiradusį skystį.

Keptuvėje ištirpinkite šaukštą sviesto ir sudėkite labai smulkiai pjaustytus svogūnus. kai svogūnai ims geltonuoti, išspauskite česnaką ir sumaišykite. Suberkite špinatus ir kepkite maišant dar minutę.

Kiek atvėsusius svogūnus su špinatais įmaišykite į cukinijas.

Suberkite prieskonius, įmuškite kiaušinius ir išmaišykite.

Suberkite miltus ir išmaišykite.

Suberkite fetos sūrį ir išmaišykite.

Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies, kol gražiai apskrus.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai