Ingredientai

„Nori“ jūros dumblių lapeliai 2 vnt.
Paprikos 0.5 vnt.
Kopūsto lapai 2 vnt.
Česnakai 2 skiltelės
Imbieras 2 griežinėliai
Džiovinti bazilikai šaukštelis
Ciberžolė šaukštelis
Malti kajeno pipirai žiupsnelis
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Sriubos puode pakaitinkite aliejų. Suberkite baziliką, ciberžolę, kajeno pipirus, smulkintą svogūną ir česnaką. Viską sumaišykite ir pakepinkite kelias minutes.

2. Tada sudėkite susmulkintą papriką, kopūstą ir pakaitinkite maišydami maždaug minutę. Supilkite vištienos sultinį, įmeskite sutrinto imbiero ir užvirkite.

3. Išjunkite kaitrą ir į puodą įspauskite žaliosios citrinos sulčių, sudėkite jūros dumblių lapelius.

4. Leiskite 5 minutes pastovėti ir tada galite patiekti į dubenėlius.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Žuvienė su lašiša
Lengvai paruošiamas
30 min.

Žuvienė su lašiša

Ramenas su antiena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Ramenas su antiena

Tailandietiška Tom Yum sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Tailandietiška Tom Yum sriuba

Makaronai su „Romanesco“
Lengvai paruošiamas
30 min.

Makaronai su „Romanesco“

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas