Gaminimo eiga

Pievagrybius gerai nuvalykite ir nuplaukite.

Kotelius išpjaukite ir susmulkinkite.

Sūrius smulkiai sutarkuokite.

Džiovintus pomidorus ir kaparėlius smulkiai supjaustykite.

Pjaustytus pievagrybius sumaišykite su sūriu, kaparėliais ir džiovintais pomidorais.

Sūrio mišiniu užpildykite pievagrybių kepurėles.

Sudėkite į kepimo popieriumi ištiestą skardą ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 - 20 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena
Lengvai paruošiamas
20 min.

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena

Prancūziškas užkandis
Lengvai paruošiamas
15 min.

Prancūziškas užkandis

Bavariški raugintų kopūstų kroketai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Bavariški raugintų kopūstų kroketai