Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Sausainius sutrupinkite, sumaišykite su pakepintais ir sumaltais lazdyno riešutais ir užpilkite lydytu sviestu. Gerai išmaišykite.

Kepimo formos dugną išklokite sausainių mase ir suspauskite. Dėkite kepti į 180`C orkaitę. Kepkite 3-5min.

Į virtuvinio kombaino indą sudėkite rikotą, smulkintą moliūgą, kiaušinius, įberkite cukraus ir žiupsnelį druskos. Sutrinkite iki vientisos masės.

Gautą kremą supilkite ant pagrindo ir formą grąžinkite į orkaitę.

Kepkite 110`C orkaitėje apie 1 val.

Iškeptą pyragą puoškite šv. uogomis.

Virtuvės mitų griovėjai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Tradicinis Trijų karalių pyragas
Reikia pasistengti
2 val.

Tradicinis Trijų karalių pyragas

Panettone pyragas
Lengvai paruošiamas
2 val.

Panettone pyragas

Tapas su aštunkoju
Lengvai paruošiamas
30 min.

Tapas su aštunkoju

Vaikystės spurgos
Lengvai paruošiamas
20 min.

Vaikystės spurgos

Troškintas karpis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Troškintas karpis

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis

Gardusis čili sriubos apkepas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Gardusis čili sriubos apkepas

Gaivios silkės salotos su agurkais
Lengvai paruošiamas
15 min.

Gaivios silkės salotos su agurkais