Ingredientai

Cukrus 1 šaukštas
„Crème Bonjour“ 900 g
Cukrus 250 g
Miltai 3 šaukštai
Citrinos 1 vnt.
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Krekerius sutrupinkite į apvalią kepimo skardą, sumaišykite su tirpintu sviestu ir šaukštu cukraus.

2. „Crème Bonjour“ sumaišykite su cukrumi, suberkite miltus, įmuškite kiaušinius, išspauskite citrinos sultis, sudėkite grietinę ir išplakite iki vientisos masės.

3. „Crème Bonjour“ masę supilkite į skardą ir kepkite iki 220 °C įkaitintoje orkaitėje 10 min. Sumažinkite temperatūrą iki 110 °C ir kepkite dar 20 min.

4. Pyragą atvėsinkite ir laikykite šaldytuve, kol sustings.

5. Braškes supjaustykite ir papuoškite jomis pyragą, apšlakstykite alyvuogių aliejumi.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai