Ingredientai
Obuoliai
1
vnt.
Kriaušės
1
vnt.
Cukrus
100
g
SANTA MARIA PINEAPLLE SALSA padažas
150
g
Maskarponės sūris
500
g
Miltai
60
g
Kiaušiniai
4
vnt.
SANTA MARIA tortilijos
3
vnt.
Farin cukrus
pagal skonį
Porcijos: 10
Gaminimo eiga
Išplakite kiaušinius su cukrumi, įdėkite maskarponės ir ananasų salsos padažo, galiausiai įdėkite miltų.
Naudokite mažesnį kepimo indą (24 cm skersmens).
Sudėkite 2 tortilijas taip, kad uždengtumėte kepimo indo kraštus, supilkite pusę kreminiomišinio, uždėkite vieną tortiliją kaip vidurinį sluoksnį ir supilkite likusį kreminį mišinį.
Galiausiai sudėkite obuolio ir kriaušės griežinėlius ir pabarstykite Farin cukraus.
Kepkite 60 minučių iki 155 °C įkaitintoje orkaitėje.
Palaukite apie 3–4 valandas, kol pyragas atvės, ir tada patiekite.
Atsiliepimai