Ingredientai

Obuoliai 1 vnt.
Cukrus 100 g
SANTA MARIA PINEAPLLE SALSA padažas 150 g
Farin cukrus pagal skonį
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

Išplakite kiaušinius su cukrumi, įdėkite maskarponės ir ananasų salsos padažo, galiausiai įdėkite miltų.

Naudokite mažesnį kepimo indą (24 cm skersmens).

Sudėkite 2 tortilijas taip, kad uždengtumėte kepimo indo kraštus, supilkite pusę kreminiomišinio, uždėkite vieną tortiliją kaip vidurinį sluoksnį ir supilkite likusį kreminį mišinį.

Galiausiai sudėkite obuolio ir kriaušės griežinėlius ir pabarstykite Farin cukraus.

Kepkite 60 minučių iki 155 °C įkaitintoje orkaitėje.

Palaukite apie 3–4 valandas, kol pyragas atvės, ir tada patiekite.

Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai