Ingredientai
mėlynojo svogūno
1
vnt.
svogūnų laiškų
3
vnt.
IKI konservuoto tuno
100
g
majonezo
1
v. š.
IKI konservuotų kukurūzų
2
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
bagetės
1
vnt.
IKI alyvuogių aliejaus
2
v. š.
Gaminimo eiga
1. Svogūną, svogūnų laiškus susmulkinkite.
2. Į pasirinktą dubenį dėkite IKI konservuotą tuną, majonezą, IKI konservuotus kukurūzus, svogūnų laiškus, svogūną, pagardinkite druska bei pipirais.
3. Bagetę perpjaukite pusiau, apšlakstykite IKI alyvuogių aliejumi, tepkite gautą tuno kremą ir patiekite.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai