Ingredientai

Batonas 8 riekelės
Sviestas 1 šaukštas
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Batono riekeles aptepkite sviestu.

2. Ant sviestu užteptos pusės dėkite sūrio riekelę.

3. Ant viršaus uždėkite kitą batono riekelę sviestu aptepta puse į apačią.

4. Sudėtas riekeles apvyniokite plonai atpjauta ilga šoninės riekele (ar riekelėmis).

5. Kepkite keptuvėje kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Sumuštinis su „vakar dienos“ antiena
Lengvai paruošiamas
05 min.

Sumuštinis su „vakar dienos“ antiena

Juoda duona su agurku ir druska
Lengvai paruošiamas
05 min.

Juoda duona su agurku ir druska