Sumuštiniai su lašiša ir grūdėta varške gali tapti net gardžiomis vaišėmis švenčių metu, o ingredientai – pigūs. Subalansuotas, maistingas ir gardus maistas ant kasdienio ar šventinio stalo nebūtinai turi būti brangus – įsitikinusi maisto tinklaraščio „Lets Make It Delicious“ kūrėja Brigita Uyar. Sumuštiniai su lašiša ir grūdėta varške pagaminsite itin greitai.

Gaminimo eiga

  • Duoną apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir apskrudinkite skrudintuvėje, kepsninėje ar keptuvėje. Padėkite ją į šalį ir leiskite atvėsti.

  • Susmulkinkite raudonąjį svogūną bei agurką.

  • Ant atvėsusios skrudintos duonos paskirstykite kelis šaukštus grūdėtos varškės, dėkite kelis sluoksnius lašišos bei smulkintas daržoves – raudonąjį svogūną bei agurką.

  • Viską pagardinkite maltais pipirais bei ypač tyru alyvuogių aliejumi. Skanaus!

Receptu dalijasi „Maxima“