Ingredientai
Didesnių svogūnų
6 vnt.
Vyšniniai pomidoriukai
12 vnt.
Aliejaus
50 ml
Raudonojo vyno acto
2 šaukštas
Rudasis cukrus
2 šaukštas
Šviežių čiobrelių
2 šaukštelis
Česnako
2 skiltelė
Druskos ir pipirų pagal skonį
0.5 šaukštelis
Druskos, pipirų
0.5 šaukštelis
Porcijos: 6
Sultingi mėsos iešmeliai, daržovių galima pridėti pagal skonį. Marinatas tinka tiek kiaulienai, tiek ir avienai.
Gaminimo eiga
Supjaustykite mėsą 3 cm dydžio kubeliais.
Sumaišykite marinatui skirtus produktus.
Mėsos gabaliukus susmeikite ant iešmų, tarpeliuose suverkite paprikų gabaliukus, nuluptus svogūnus ir vyšninius pomidorus.
Sudėkite iešmus į indą su dangčiu, užpilkite marinatu ir palikite mažiausiai porai valandų šaltoje vietoje; kartkartėmis iešmus apsukite.
Kepkite kepsninėje 20 minučių, kartais patepdami marinatu.