Ingredientai
Gaminimo eiga
Pirmiausia pasiruoškite obuolius: perpjaukite į keturias dalis, išimkite sėklides ir nulupkite. Supjaustykite obuolius riekelėmis ir sudėkite į kokį indą, o jame negausiai apšlakstykite citrinų sultimis.
Palikite obuolius stovėti, kadangi jie apšlakstyti - jiems nieko nenutiks (nesubliukš, neparus) ir po kelių valandų. Pasiruoškite tešlą: kiaušinius išsukite su cukrumi ir cinamonu iki šiokio tokio purumo (dėl cinamono masė nebus balta, todėl nemėginkite to išgauti).
Į masę įsijokite miltus su kepimo milteliais ir gerai išmaišykite. Imkite silikoninį kepimo indą ir pripildykite jį puse pasiruoštos masės, ant jos dėkite obuolių riekeles, kiek įmanoma, mėgindami užpildyti visus tarpus, sudėję visus obuolius ant viršaus užpilkite likusią tešlą. Šiek tiek krestelkite ir trinktelkite formą į stalą (tik nestipriai), kad tešla tolygiai pasiskirstytų.
Atsiliepimai