Ingredientai
Vištų šlaunelių mėsa
500
g
Aliejus
2
šaukštai
Grietinė
300
ml
Gūžinės salotos
1
vnt.
SANTA MARIA tortilijos
1
pakelis
Parmezano sūris
45
g
Majonezas
šaukštas
SANTA MARIA CHIPOTLE aitriosios paprikos
1
šaukštelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Paruoškite smulkiai supjaustytą vištieną laikydamiesi ant prieskonių mišinio pakelio pateiktų nurodymų.
Sumaišykite grietinę ir smulkiai pjaustytas salotas, pakaitinkite tortilijas orkaitėje.
Sudėkite salotas ant tortilijų.
Apibarstykite tortilijas tarkuotu parmezano sūriu ir ant viršaus uždėkite traškių vištienos gabaliukų.
Sumaišykite aitriąsias paprika su majonezu.
Standžiai susukite kiekvieną tortiliją ir patiekite su majonezo bei aitriųjų paprikų padažu.
Patarimas!
Išbandykite traškius vištienos gabaliukus kaip užkandą, patiekdami su majonezo bei aitriųjų paprikų padažu.
Atsiliepimai