Gaminimo eiga

Žuvį nuvalykite, įtrinkite druska ir aliejumi ir padėkite 12 valandų šaltai. Paskui supjaustykite plonytėmis riekelėmis.

Agurkui nutarkuokite odelę ir sumaišykite ją su sojos padažu. Palikite pasimarinuoti truputį.

Salotas nuplaukite, suplėšykite, patiekite su agurkų odelių padažu. kartu galite patiekti ir supjaustytą agurką. Salotas patiekite su sūdyta velniažuve.

Dinner in the sky

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Užkandis su tunu
Lengvai paruošiamas
15 min.

Užkandis su tunu

Šprotų užkandis
Lengvai paruošiamas
10 min.

Šprotų užkandis

Cukinijų suktinukai
Lengvai paruošiamas
15 min.

Cukinijų suktinukai

Įdaryti kiaušiniai
Reikia pasistengti
25 min.

Įdaryti kiaušiniai

Vaikystės spurgos
Lengvai paruošiamas
20 min.

Vaikystės spurgos

Troškintas karpis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Troškintas karpis

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis