Ingredientai

Bulvės 1 kg
Kmynai 1 šaukštas
Lauro lapai 4 vnt.
Rozmarinai žiupsnelis
Svogūnai 1 vnt.
Rūkyta kiaulienos šoninė 40 g
Druska 2 žiupsneliai
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Bulves nulupkite ir supjaustykite.

Syberkite į keptuvę su įkaitusiu aliejumi.

Įdėkite lauro lapų, kmynų, rozmarino ir griežinėliais pjaustytą svogūną.

Vis pamaišykite, kad nepriikibtų prie dugno ir gražiai apskrustų iš visų pusių.

Bulvėms įpusėjus kepti apiberkite jas druska ir įdėkite rūkyto kumpio ar šoninės gabalėlių.

Iškepusias bulves valgykite su rūgpieniu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Pupelės su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Pupelės su daržovėmis

Silkė su moliūgu
Lengvai paruošiamas
20 min.

Silkė su moliūgu

Tradicinė silkė pataluose
Reikia pasistengti
1 val.

Tradicinė silkė pataluose

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba