Ingredientai
agurko
1
vnt.
obuolio
1
vnt.
česnako
1
skiltelė
svogūnų laiškų
0.5
saujos
IKI bazilikų
0.5
saujos
žaliosios citrinos
1
vnt.
IKI kefyro
400
g
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
smulkintų anakardžių
0.5
saujos
Gaminimo eiga
1. Agurką supjaustykite griežinėliais, obuolį – plonomis lazdelėmis, česnaką sutrinkite, svogūnų laiškus, IKI bazilikus susmulkinkite.
2. Į pasirinktą dubenį sudėkite pjaustytus produktus, išspauskite žaliosios citrinos sulčių, pilkite IKI kefyrą, pagardinkite druska bei pipirais ir viską gerai išmaišykite.
3. Patiekite pasirinktame inde, papuoškite IKI bazilikų lapeliais ir smulkintais anakardžiais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai