Ingredientai
Makaronai
200 ml
Daržovių sultinio
1.5 l
Karis
2 šaukštelis
Didelės tarkuotos morkos
1 vnt.
Kapotų svogūno laiškų
2 sauja
Vyšniniai pomidoriukai
200 g
Tofu
200 g
Laimo vaisiai
3 vnt.
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Užvirkite sultinį, sudėkite žaliojo kario pastą, morkas, svogūnus ir makaronus. Virkite apie 4 min., kol daržovės pusiau suminkštės. Tada sudėkite pomidorus, avokadus, žaliosios citrinos tarkuotą žievelę ir užvirkite. Paskaninkite druska ir šviežiai spaustomis žaliosios citrinos sultimis.
2. Norėdami patiekti, į lėkštę įdėkite tofu sūrio gabalėlių ir užpilkite juos sriuba, ant viršaus užpilkite saldaus aitriųjų paprikų padažo.
3. Sriubai paskaninti puikiai tiks kalendros lapeliai.