Ingredientai

Druska pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Ingredientai: 500 gr žaliųjų šparagų,
100 g sviesto,
lašelis citrinos sulčių/geriau laimo, truputis druskos, maltų juodų pipirų.

Aprašymas: Šparagų kotus nulupti. Užvirti 1 litrą vandens, pasūdyti, įspausti citrinos sulčių ir sudėti šparagus. Virti kol šparagai suminkštės. Padažas: įkaitintoje keptuvėje išlydyti sviestą, įspausti citrinos sulčių, suberti prieskonius ir viską dar kelias minutes pakaitinti. Rekomenduoju įdėti dar petražolių arba krapų, bet jei neturite - nieko tokio :) Sudėti šparagus į lėkštę, užpilti karštu padažu. Skanaus.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena
Lengvai paruošiamas
20 min.

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena

Prancūziškas užkandis
Lengvai paruošiamas
15 min.

Prancūziškas užkandis

Bavariški raugintų kopūstų kroketai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Bavariški raugintų kopūstų kroketai