Ingredientai
Spagečiai
250
g
Alyvų aliejus
2
šaukštai
SANTA MARIA druska malūnėlyje Rock Salt
1
šaukštas
Česnakai
2
skiltelės
Ančiuvių filė
70
g
Vyšniniai pomidoriukai
250
g
Kaparėliai
3
šaukštai
Juodosios alyvuogės
40
g
Citrinų sultys
1
šaukštas
SANTA MARIA prieskoniai makaronams
1
šaukštas
Druska
pagal skonį
Parmezano sūris
20
g
Bazilikai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Įpilkite šiek tiek aliejaus į pasūdytą vandenį, apvirkite makaronus ir nusausinkite.
Nulupkite česnaką, susmulkinkite ančiuvių filė, o pomidorus supjaustykite per pusę.
Įkaitinkite aliejų keptuvėje, įdėkite smulkintus česnakus ir kaparėlius, taip pat riekelėmis pjaustytas alyvuoges, ančiuvius ir viską pakepkite kelias minutes.
Sudėkite pomidorų puseles, įpilkite citrinų sultis ir kepkite dar kelias minutes.
Tada sumaišykite spagečius su padažus ir pagardinkite prieskonių mišiniu bei druska.
Patiekite papuošę su parmezano drožlėmis ir smulkintu šviežiu baziliku.
Atsiliepimai