Ingredientai

Aliejus 2 šaukštai
Česnakai 2 skiltelės
Raudonėliai 1 šaukštelis
Cukrus 1 šaukštelis
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Puode įkaitinkite aliejų. Suberkite susmulkintą šoninę, svogūną, česnaką
ir kelias minutes pakepinkite.

Sudėkite maltą mėsą ir pakepinkite dar 5 minutes.

Tada supilkite pomidorų tyrę, sultinį, suberkite raudonėlius.

Retkarčiais pamaišydami troškinkite ant mažos ugnies 50 minučių.

Pagardinkite cukrumi, druska ir pipirais.

Šį padažą sumaišykite su pasūdytame vandenyje išvirtais ir nusunktais spagečiais.

Užtarkuokite parmezano sūrio ir patiekite.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Makaronai su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
45 min.

Makaronai su daržovėmis