Ingredientai

Aliejus 2 šaukštai
Česnakai 2 skiltelės
Raudonėliai 1 šaukštelis
Cukrus 1 šaukštelis
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4
Makaronai su faršu neabejotinai yra vienas populiariausių makaronų patiekalų. Paruošti gana nesudėtinga, o ir skanu,ir sotu. Patiekdami makaronus su faršu užbarstykite sūriu.

Gaminimo eiga

* Puode įkaitinkite aliejų. Suberkite susmulkintą šoninę, svogūną, česnaką ir kelias minutes pakepinkite.

* Sudėkite maltą mėsą ir pakepinkite dar 5 minutes.

* Tada supilkite pomidorų tyrę, sultinį, suberkite raudonėlius.

* Retkarčiais pamaišydami troškinkite ant mažos ugnies 50 minučių.

* Pagardinkite cukrumi, druska ir pipirais.

* Šį padažą sumaišykite su pasūdytame vandenyje išvirtais ir nusunktais spagečiais.

* Užtarkuokite parmezano sūrio ir patiekite.

Skanaus!

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai