Ingredientai

Bulvės 700 g
Vištiena 400 g
Pievagrybiai 200 g
Šaltai rūkyta kiaulienos šoninė 200 g
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Grietinėlė (neriebi) 250 ml
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Bulves nuskuskite ir supjaustykite nedideliais-vieno kąsnio gabaliukais.

Vištieną supjaustykite panašaus dydžio gabaliukais. Pabarstykite druska ir pipirais.

Šoninę smulkiai supjaustykite. Apkepkite keptuvėje kartu su vištienos gabaliukais. Suberkite pjaustytus pievagrybius ir dar kelias minutes kepkite.

Mėsą sumaišykite su bulvėmis, suberkite į kepimo indą (keramikinį ar stiklinį).

Užpilkite grietinėle.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla