„Virtuvės mitų griovėjų“ receptas.

Gaminimo eiga

Stambiai supjaustytą svogūną su vištienos file ir šešias česnako skilteles sudedame į virtuvinį kombainą, pasūdome, įdedame maltų pipirų ir viską gerai sumalame. Faršas paruoštas.

Smulkiai supjaustome likusias česnako skilteles, saliero stiebus ir svogūną. Atskirai susmulkiname šoninę (2x2 cm gabaliukais), ją dedame minutei pakepinti į įkaitintą keptuvę, o apkepus šoninei sudedame likusius susmulkintus ingredientus. Viską pakepiname kelias minutes.

Pakepus pasūdome, įdedame maltų pipirų, supilame smulkintus konservuotus pomidorus ir konservuotas pupeles. Viską gerai išmaišome ir perpilame į kepimo skardą.

Pripilame į dubenį kambario temperatūros vandens, kurį naudosime ruošiant kukuliukus. Vandenyje sušlapiname rankas, imame paruoštą faršą ir formuojame nedidelius kukulius, kuriuos iš karto dedame kepimo skardą.

Jau paruoštą troškinį dedame į orkaitę ir kepame 15-20 minučių. Iškepus kukulaičiams, troškinį belieka papuošti prieskoninėmis žolėmis.

Virtuvės mitų griovėjai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai