Ingredientai

Bulvės 2 vnt.
Morkos 1 vnt.
Konservuotos pupelės 400 g
Česnakai 2 skiltelės
Brokoliai 100 g
Konservuoti žalieji žirneliai 100 g
Baltagūžiai kopūstai 100 g
Svogūnų laiškai sauja
Pomidorų sultys 1 l
Druska pagal skonį
Juodieji malti pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Pomidorų sultis užvirinkite puode kartu su 500 ml vandens. Daržoves nulupkite. Bulves ir morkas supjaustykite kubeliais, česnaką ir svogūnų laiškus susmulkinkite.

Į puodą suberkite bulves, morkas ir svogūnus. Virkite uždengtame puode apie 20 min.

Kopūstus smulkiai supjaustykite. Brokolius supjaustykite nedideliais gabalėliais. Kopūstus, brokolius, žirnelius ir pupeles suberkite į sriubą. Virkite dar 8 min. Nukelkite nuo ugnies, pagardinkite druska ir pipirais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai