Ingredientai

Bulvės 5 vnt.
Morkos 2 vnt.
Druska pagal skonį
Krapai 1 šaukštelis
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Jautieną supjaustykite vieno kąsnio gabaliukais ir apkepkite keptuvėje.

Sudėkite į puodą ir užpilkite vandeniu. Įberkite druskos, įdėkite kvapiųjų pipirų, kadagio uogų, lauro lapų ir virkite.

Kol jautiena verda, nuskuskite bulves ir morkas. Nulupkite saliero gumbą.

Bulves, morkas ir salierą supjaustykite. Suberkite į verdamą jautieną, pagardinkite krapais ir virkite dar apie 40 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Veršienos troškinys su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Veršienos troškinys su daržovėmis

Lęšių ir baklažanų troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Lęšių ir baklažanų troškinys

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Venckų šiupinys su riebia kiauliena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Venckų šiupinys su riebia kiauliena