Ingredientai
maltos paprikos
žiupsnelis
malto kumino
žiupsnelis
rudojo cukraus
1
a. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
garstyčių
1
a. š.
pomidorų padažo
2
v. š.
vištienos sultinio
2
stiklinės
Kiaulienos šonkauliai gali tapti puikiu patiekalu tiek savaitgalio, tiek šventiniams pietums. Paruošdami netruksite, tik reikės apsišarvuoti kantrybe, kol keps. Bet kiaulienos šonkauliai to verti!
Gaminimo eiga
1. IKI kiaulienos šonkaulius ištrinkite prieskoniais.
2. Garstyčias, pomidorų padažą ir sultinį sumaišykite. Į kepimo indą dėkite prieskoniais ištrintus kiaulienos šonkaulius, juos užpilkite gautu padažu ir uždenkite kepimo folija.
3. Kepkite orkaitėje 160 °C temp. apie 2 val.
4. Iškepusius šonkaulius apšlakstykite gautu padažu iš kepimo indo ir apskrudinkite orkaitėje 180 °C temp. apie 15 min.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai