Ingredientai

Pienas 1 stiklinė
Miltai 3.5 stiklinės
Druska žiupsnelis
Grietinėlė 0.5 stiklinės
Miltai 3 šaukštai
Grietinė 4 šaukštai
Porcijos: 8
Gardus ir sotus apkepas tiks šeimos pietums.

Gaminimo eiga

Tešlai sumaišykite mieles ir šiltą pieną.

Supilkite ištirpintą sviestą, suberkite druską, miltus ir įmuškite kiaušinį.

Užmaišykite tešlą ir palikite pakilti.

Įdarui patroškinkite aliejuje ant silpnos ugnies žiedais supjaustytus svogūnus.

Lengvai suplakite kiaušinius.

Supilkite miltus, grietinėlę ir prieskonius.

Įmaišykite troškintus svogūnus.

Plonai iškočiokite tešlą.

Išlipdykite ja pateptą 28 cm skersmens apskritą arba didesnę keturkampę formą.

Užpilkite įdarą ant tešlos.

Supjaustykite kiaulienos šoninę mažais gabaliukais ir suberkite ant įdaro.

Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 50 minučių.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Orkaitėje kepti artišokai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Orkaitėje kepti artišokai

Bananų duonos pusryčių dubenėlis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Bananų duonos pusryčių dubenėlis

Grikių apkepas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Grikių apkepas