Ingredientai

Aliejus 1 šaukštas
Česnakai 2 skiltelės
SANTA MARIA padažas CHUNKY SALSA 1 indelis
Sūris 100 g
Raudonėliai pagal skonį
Juodieji pipirai pagal skonį
Druska pagal skonį
Avokadai 1 vnt.
Petražolės pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Į kaitinkite orkaitę iki 175°C temperatūros.

Mėsą kartu su svogūnais ir česnakais pakepkite aliejuje.

Sudėję prieskonių mišinį, viską kepkite dar minutę.

Vėliau supilkite padažą CHUNKY SALSA, sudėkite grūstus pomidorus, nusausintas pupeles ir kepkite ant žemos ugnies apie 15 minučių, kol padažas sutirštės.

Pabaigoje pabarstykite raudonėliu ir druska bei pipirais, jei mėgstate.

Pusę paruošto troškinio supilkite į kepimo indą, įmuškite kiaušinius, tada supilkite likusią jo dalį ir ant viršaus užbarstykite tarkuoto sūrio.

Kepkite orkaitėje apie 5–8 min., kol kiaušinių masė sutirštės.

Patiekite su avokadu ir patražolėmis.

PATARIMAS! Jei norite pasigaminti puikų vegetarišką patiekalą, nedėkite šoninės

Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai